Graafschap Hornelaan 118g
6001 HT Weert Netherlands
Tel: +31 (0)6 295 914 76
info@henitech.com
www.henitech.com

henitech

Verkoop kunstgras

Welk soort kunstgras zoekt u?

De belangrijkste 2 hoofdgroepen in kunstgras zijn de “sport” en de “landscaping” kunstgrassen.

Sportkunstgras:
Voor de aanschaf van een kunstgrassportveld of een privé-golfbaan of tennisbaan bij u in de tuin is “sportkunstgras” nodig.

Dit gras is speciaal ontwikkeld voor elke tak van sport en zal afhankelijk van het gekozen type worden gevuld met zand en/of rubber. Dit enerzijds om de levensduur van het kunstgras te verlengen maar vooral voor de speltechnische eigenschappen.

Verder zal er afhankelijk van het gekozen type kunstgras een shockpad nodig zijn onder het gras. Deze shockpad garandeert voldoende schokabsorptie voor de spelers op het kunstgrasveld.

Landscaping kunstgras:
Voor een onderhoudsvriendelijke en op den duur kostenbesparende tuin met een kunstgras wat nagenoeg niet van natuurlijk gras te onderscheiden is, is speciaal hiervoor ontwikkeld landscaping kunstgras nodig.

Dit gras is in het algemeen korter en voorzien van een ingeweven mos, waardoor de grassprieten keurig rechtop blijven staan ook zonder invulling met zand. Hierdoor zal het kunstgras weer uit zichzelf rechtop gaan staan nadat u bijvoorbeeld het zwembad of tuinset verplaatst dat u zomers op het kunstgras heeft staan.

Omdat er zoveel verschillende soorten kunstgras in de handel zijn, zullen wij u in een persoonlijk advies de volgens ons beste oplossing aanbieden.

powered by DICO © 2006-2024 DigiBit