Graafschap Hornelaan 118g
6001 HT Weert Netherlands
Tel: +31 (0)6 295 914 76
info@henitech.com
www.henitech.com

henitech

Demonteren kunstgras

Een zeer intensief bespeeld kunstgrasveld zal ongeveer 6 tot 10 jaar bespeeld kunnen worden. Dit uiteraard afhankelijk van het uitgevoerde reguliere en specialistische onderhoud.

Na deze periode zal het kunstgras moeten worden verwijderd. Dit dient uiteraard op een milieuvriendelijke wijze te gebeuren.

Hiervoor heeft Henitech dan ook specialistische machines ontwikkeld die de eventueel aanwezige infill als zand en rubber uit het kunstgras kunnen halen en deze van elkaar gescheiden kunnen opslaan in BigBags. Het kunstgras is na demontage voor 99% vrij van deze infill.

De “oude” infill kan, indien de kwaliteit nog voldoende is, worden hergebruikt in het nieuw te verleggen kunstgrasveld. Hierdoor bespaart u veel geld bij de aanschaf en/of verwijdering van het veld.

Het verwijderde kunstgras zal worden opgerold op rollen van 4 meter breedte en buiten het veld worden neergelegd. Het is dan aan u wat er met dit oude kunstgras dient te gebeuren.

Uiteraard kunt u onze kennis en kunde ook inschakelen wanneer er een kunstgrasveld verplaatst dient te worden i.v.m. bijvoorbeeld een verplaatsing van het sportcomplex of het verplaatsen van het hoofdveld naar een trainingsveld.

powered by DICO © 2006-2024 DigiBit