Graafschap Hornelaan 118g
6001 HT Weert Netherlands
Tel: +31 (0)6 295 914 76
info@henitech.com
www.henitech.com

henitech

Bedrijf

Henitech B.V. is in 2004 opgericht voor het verleggen van kunstgrasvoetbalvelden.

De afgelopen jaren zijn de medewerkers van Henitech voornamelijk werkzaam geweest in Zweden, Noorwegen en Oostenrijk. In deze landen is Henitech dan ook een gerespecteerde naam, die voor kwaliteit staat.

Buiten Scandinavië en Oostenrijk zijn er ook voetbalvelden gelegd in Zwitserland, Italië, België, Engeland en zelfs buiten Europa kom je onze kwaliteit tegen, zoals in Ghana.

Henitech is een productonafhankelijke verlegger met als belangrijkste werkgebied Europa.
Door deze productonafhankelijkheid kunnen onze gespecialiseerde medewerkers voor elke willekeurige opdrachtgever werken.

Henitech bestaat gemiddeld uit ongeveer 20 vaste medewerkers en in het hoogseizoen uit ongeveer 25 tot 30 medewerkers.

Het kantoor in Nederland is gevestigd in Weert, waar alle werkzaamheden worden gecoördineerd en aangestuurd. Het bedrijf is volledig eigendom van de 2 directeuren Erik Nien en Ron de Vlieger en voor 100% Nederlands.

Verder beschikt Henitech over een tweede kantoor in Bratislava.

Buiten onze expertise in het verleggen van kunstgras, kunnen wij u ook van dienst zijn in het leveren van kunstgras voor de particuliere en zakelijke markt, in het uitvoeren van specialistisch preventief onderhoud aan het kunstgrasveld en het leveren van de benodigde apparatuur voor het zelfstandig uitvoeren van het reguliere preventieve onderhoud.

Tenslotte kunnen wij het bestaande kunstgrasveld op een milieuvriendelijke wijze verwijderen. Wij kunnen het gras demonteren en oprollen voor recycling of hergebruik, het zand uit het veld verwijderen en opslaan in BigBags voor verder gebruik en uiteraard ook de rubber infill verwijderen en opslaan in BigBags voor recycling.

Kortom, Henitech is er voor alle werkzaamheden betreffende kunstgras.


powered by DICO © 2006-2024 DigiBit